NederlandsEnglish
1

Registratie Bachelor Open Dag

Zaterdag 7 oktober 2023

Hoi!

Ben jij klaar om een stap verder te gaan? We kijken ernaar uit om je te ontmoeten tijdens onze Bachelor Open Dag op zaterdag 7 oktober. Kom ervaren hoe het is om in Maastricht te studeren.

Kun je niet naar Maastricht komen? Tijdens de Bachelor Open Dag kun je ook deelnemen aan onze online programmapresentaties, Q&A’s en andere sessies.

Om ervoor te zorgen dat jouw dag soepel verloopt, vragen we je alvast wat gegevens in te vullen.


Belangrijk om te weten: Maastricht University bestaat uit twee grote campussen, de campus in de oude binnenstad (inner city) en de Randwyck Campus, dichtbij het Maastricht University Medical Center (MUMC+). Houd dus rekening met extra reistijd als je sessies op beide campussen wilt volgen.

Op het registratieformulier kun je je dag plannen door je interessegebied aan te klikken. Je krijgt dan een lijst met events te zien waaruit je kunt kiezen. Volgeboekte sessies worden niet getoond.

Als er voor jou geen interessante opties bij zitten, kun je natuurlijk altijd onze campus bezoeken. Daar is een informatiemarkt, je kunt rondkijken in de gebouwen en de kans is groot dat je een volgeboekte sessie kunt bijwonen als mensen niet komen opdagen.

Kies je interessegebied:
Go the extra mile